Ahad, 11 November 2007

KUmPuL keKuatan Diri.....

Bismillahirrahmanirrahim..

Lamanya saya tak post apa-apa artikel..hehe. Hidup ke tak blog ni..hehe.Ya Allah..Yang Maha Mengetahui.. Sesungguhnya daku mengetahui banyak perkara. Namun yang mampu ku laksanakan hanyalah sedikit.Ampunilah daku. Ini semua kerana diriku yang tidak tahan dengan godaan nafsu.

Bukannya saya ketandusan idea untuk menulis artikel.. sebenarnya saya mahu agar apa yang saya tulis di blog nanti adalah perkara yang saya juga laksanakan. Biarlah cakap serupa bikin.Hish..lemahnya aku. Insya Allah..tak lama lagi saya akan post beberapa artikel khas untuk sahabat-sahabat yang saya sayangi.

Saya akan berusaha menjadi mukmin sebenar.. Saya akan berusaha mengarang artikel untuk menyebarkan ilmu yang telah saya pelajari. Saya mahu sahabat-sahabat saya sedar akan luasnya rahmat Allah sebagaimana yang saya rasakan. Saya mahu sahabat-sahabat saya tahu dan merasakan nikmatnya menjadi seorang muslim sebagaimana yang saya rasai.. Saya mahu kita sama-sama beroleh keredhaan Ilahi.. Saya mahu kita semua masuk syurga..Insya Allah..

Sekian coretan ringkas saya buat kali ini..Salam perjuangan!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails